Velkommen til vår hjemmeside

Vi er en liten familie fra vestlandet, som holder til i Stavanger. Vi er begge fra innerst i Ryfylke, og har vokst opp med hund. Jeg har de senere år hatt både blandingshund og renraset hund.

Vi ønsket etter hvert å skaffe oss en hund sammen, og ønsket en hund som var familievennlig, allsidig i bruksområder, omgjengelig og lærevillig. Vi var inne på internett og leste på forskjellige typer hunder, og fant frem til doodle og syns denne var interessant. Vi leste oss opp både på historien hvordan den ble til, ulike erfaringer, bruksegenskaper, helse og gemytt. To apporterende hunder i en, dette måtte jo bare bli spennende. Valget falt på Goldendoodle, og vår kjære tispe har levd opp til alle forventninger, vi ble fortapt.

Vi er ingen stor oppdretter, og har 1-2 kull i året. Goldendoodle oppdrett er ingen lett prosess, da den er tidlig i sin utvikling. I tillegg til mange fallgruver en kan gå i som oppdretter, har en også andre utfordringer en kan møte når en er med på å utvikle en ny rase. Heldigvis får en god støtte gjennom oppdrettermiljøet og føler oss beæret som første og eneste akkreditert medlem i Norge og Europa av GANA (Goldendoodle Assosiation of North America). GANA er den eneste organisasjonen i verden som registrerer, anerkjenner og kvalitetssikrer Goldendoodle. I tillegg til ny genetisk kunnskap og tester tilgjengelig, sendes helsetester og helseundersøkelser inn til kontroll og kvalitetssikring hos GANA. Vi får da registrert våre hunder samtidig som vi får tilbakemelding på om de er godkjente til å avles på. Vi er stolte av å være den første og eneste i Norge og Europa, som har fått blitt medlem av GANA, der vi får benytte oss av deres høyt kvalifiserte kompetanse og kunnskap innen oppdrette av Goldendoodle.

Vi har valgt å satse på oppdrett av Goldendoodle, da den har vært utviklet over mange år gjennom Nord Amerika og Australia, og er kjent for å være en hund som i sitt utseende og gemytt er allsidig i sin bruksegenskap. Vi har fokus på god helsetesting, samtidig som gemytt også vektlegges svært sentralt i utvelgelse av avlshunder.

Vi er en nyoppstartet oppdretter, og vil etter hvert utvide vårt nettverk med forverter for å kunne videre drive oppdrett. Samtidig som vi sikrer at hundene våre får være et familiemedlem og ha gode oppvekst og levekår, til å utvikle seg til å bli trygge og stabile hunder.

Vi vil dele de kunnskaper og erfaringer vi har om doodelen; Tips og råd, pelsstell, standard og bilder.

Gi oss gjerne spørsmål, tilbakemelding eller om en ønsker å ha en doodleprat, så skal vi forsøke å svare så godt vi kan.

Nettside 30. jan, 2018

celinaall

Elsker din andel og beste ønsker for deg

3. des, 2017

Håkon Hatløy

Hei har sent søknad om hundereservasjon 2 ganger. Erusikker om det kom frem? Så jeg prøver igjen her. Vi er en fam på 3. Som bor i Veavågen på Karmøy . Vi har enebolig med stor tomt, flotte turterreng i nærheten, sjø med båt, Husvogn i Grindefjord Camping.
Jeg jobber 2-4 ordning , min kone hjemmeværende. Jeg vokste opp med hund, min sønn på 8 år har vokst opp med min søsters G.Retriver, som dessverre døde nylig . Ønsker helst mellom doodle og helst lys/ gylden . Dersom kun stor doodle er aktuelle -helst tispe
da disse kanskje er litt mindre?

Tlf.99792667

5. nov, 2017

Silje

Hei Bente.

Så hyggelig du vurderer valp fra oss. Fint om du kan fylle ut valpesøknad via "Kontaktsiden" vår :)

Mvh

Silje

5. nov, 2017

Bente Nilsen

Hei! Jeg er en dame på 59år som nå har vært uten hund i snart 10år, og det er 10 år for lenge. Min siste hund, en terrier, døde 10år gammel i 2007. Jeg tenkte at det ikke er noe lurt å ha hund når man er enslig. MEN: Livet er ikke noe kult uten hund. Selv
om jeg nå har blitt farmor til to skjønne jenter. Men nå vil jeg bare ha meg ny hund og jeg har falt pladask for goldendoodles. Er interessert i valp. Kan også vurdere å bli forvert. Jeg bor i Stavanger. Ser fram til hyggelig svar :) Mvh Bente

Nettside 14. okt, 2017

celinaall

Ha en fin uke,

Nettside 27. jul, 2017

Charlotte

Nyt livet ditt, og beste ønsker