Om oss

Vi er et lite familieoppdrett, som holder til i landlige omgivelser ved kysten på Mosterøy i Rogaland. 

Medlem av Goldendoodle Assosiation

Goldendoodle of Norway var så heldig å bli akredittert medlem av Goldendoodle Assosiation (GANA) i 2017. Alle våre avlshunder og valper er registrert og stambokført i GANA. Vi er tildelt Blue ribbon merket, som er den høyeste rangeringen i GANA, og er dermed et kvalitetsstempel på både oppdrettet og hundene våre.

Vi følger GANA sine strenge etiske retningslinjer for avl og oppdrett av Goldendoodle, og kvalitetssikrer all helsetesting gjennom organisasjonen.
Kun friske, sunne og trygge hunder godkjennes til videre avl. Se hvilke helsetester: HER!

For å sikre at du samarbeider med en oppdretter som oppfyller disse standardene, se etter GANA-logoen på deres hjemmeside. Hver oppdretter som er et offisielt medlem av GANA, vil ha en logo laget spesielt for kennelen, der kennelnavnet vil vise i den hvite ringen. Du kan også finne en liste over medlemsoppdrettere på GANAs nettside. Du vil oppdage at oppdrettere som er medlemmer av GANA, er interessert i å beskytte integriteten til Goldendoodle og er villige til å samarbeide med andre oppdrettere for å sikre at kvaliteten på rasen fortsatt er topp prioritet.

Vi har stort fokus på god dyrevelferd!

Tispen starter ikke å ha kull før hun er fylt 2 år, parres ikke på hver løpetid, har maks 2-3 kull (hvor den etterpå pensjoneres).
Videre temperament tester vi hundene/valpene våre gjennom Siddis Hundeskole.

Hundene våre lever først og fremst som et familiemedlem hos fôrvertsfamilier (hovedsaklig på Vestlandet). Vi sikrer dermed at de får leve gode liv som familimedlem, og får utvikle seg til å bli trygge, stabile og lykkelige hunder.
Fôrvertsfamilier har jevnlig kontakt med oss, slik at vi får følge opp både familien og avlshunden. 

Valpene

Vi legger ned en del arbeid i valpene våre, for å skape en god forutsetning for videre utvikling. Valpene vokser opp i stuen vår, blir godt miljøtrent for hverdagslige lyder og lukter, samt sosialisert med både andre dyr, barn og voksne. Før valpene reiser fra oss har vi hatt de med i ulike miljøer, gjennomgått temperament test, blitt ferdig ormebehandlet og vært gjennom helsesjekk hos veterinæren hvor de får; satt inn chip, fått nødvendige vaksiner og helseattest.
Etter valpen reiser fra oss, er du som valpekjøper alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Vi vil hjelpe og veilede så godt vi kan.