Pensjonert

Goldendoodle of Norway Iris - Founder
Goldendoodle of Norway Iris - Founder

Goldendoodle of Norway Iris

Goldendoodle of Norway Iris er grunnleggeren av Goldendoodle of Norway. Hun er en myk, omsorgsfull og familiekjær dame. Hun har tatt godt vare på valpene sine, og gitt alle og enhver masse kjærlighet. Valpene har fått mye av hennes myke fine lynne. Hun er lettlært, elsker å arbeide og liker godt å få brukt seg. Ute på tur er hun nysgjerrig og elsker å være med både på bytur og fjellturer. Hun er en omsorgsfull hund, og viser dette overfor alle type dyr, valper og mennesker (både voksne og barn).

Goldendoodle of Norway IB-Agnes
Goldendoodle of Norway IB-Agnes

Goldendoodle of Norway IB-Agnes

Goldendoodle of Norway IB-Agnes er Iris sin datter. Agnes lever hos fôrvertsfamilie, og elsker å få dra på lange turer med flokken sin. Agnes er en smart og nysgjerrig dame, og liker godt å få brukt seg. Hun elsker å få leke med ball med mor og far eller leke gjemsel. Agnes er en omsorgsfull dame, og dette kommer godt frem overfor menneskene hun er rundt, både voksne, barn og valper. Og mest av alt er hun en kjempe koseklump, som elsker å krølle seg godt oppi fanget til mor og far.

MCDoodles LW-Sascha
MCDoodles LW-Sascha

MCDoodles LW-Sascha

Sascha er fra en oppdretter i Sverige. Her fikk hun være sammen med mammen sin og matmor i stallen og løpe fritt. Hun lever nå sammen med fôrvertsfamilien, og to andre firbente. Sascha er en smart dame, og elsker å være sammen med flokken sin på lange turer. Hun liker godt å få brukt seg, og har fått prøve ut litt agility. Sascha elsker å krype tett inntil menneskene sine og få kos, og er ikke alltid klar over at hun er så stor som hun er.

MCDoodles LW-Kevin
MCDoodles LW-Kevin

MCDoodles LW-Kevin

Denne flotte gutten kommer fra oppdretter MC-Doodles i Sverige.