Valpesøknad

VILKÅR

Vi tar kun imot søknader når ventelisten er åpen. Dette publiseres på hjemmesiden og facebook.
For å komme på ventelisten hos oss, må du fylle ut valpesøknad. Vi har dessverre kun anledning å behandle de søknader som innehar det vi har satt som et minimum.

Du vil motta en mail fra oss, om valpesøknaden din er godjent. Dersom du har fått bekreftet pr. mail at søknaden din er godkjent, må du innbetale et ikke refunderbart registreringsgebyr på kr 5000, for å sikre deg plass på ventelisten. Først når registreringsgebyret er innbetalt er plassen bekreftet, og du blir da satt opp på ventelisten.

Resterende beløp innbetales 2 uker før du skal hente valpen. Valp fra oss koster totalt: kr 28 000 inkl.mva (inkl. registreringsgebyr). 

Dersom vi har tilbydd deg valp to ganger i h.h.t. dine spesifikke ønsker, og du har valgt å takke nei, mister du plassen på ventelisten. Registreringsgebyret vil da ikke bli refundert. 

Goldendoodle of Norway vil alltid ha førsteretten på valg av valp til videre avl. Dette går utenom ventelisten. For å sikre utvikling av denne flotte rasen, er vi avhengig av å kunne velge ut hvilke som brukes videre til avl.

INFORMASJON OM DEG (OG DINE)

Dersom du ønsker å komme på ventelisten, ber vi deg om å fylle ut valpesøknad. Opplysninger du oppgir bruker vi til å finne Goldendoodle som passer best for deg og din familie. Da er det fint om du kan gi så utfyllende informasjon som mulig, slik at vi kan gjøre en enklere vurdering av valg av valp som vil passe best mulig til deg og din familie. 

Vi behandler søknaden så raskt vi kan, og har kun dessverre anledning til å behandle søknader som innehar det vi har satt som et minimum.

Våre helt spesielle valper, får kun reise hjem til helt spesielle hjem. Vi forbeholder oss retten til å heve avtalen om valpekjøp helt til valpen drar fra oss, derom vi mener det er til valpens beste. Vi refunderer da hele registreringsgebyret.

Alle valper blir solgt med avlssperre, med unntak dersom valpen er solgt som avlshund. Dersom en kastrerer eller steriliserer hunden innen det første året, og kan fremvise dokumentasjon på dette vil en få refundert kr 2000.

 Alle som kjøper valp fra oss, må garantere at ingen av våre Goldendoodle valper blir omplassert, uten at vi er kontaktet og gitt mulighet til å ta valpen tilbake.

Valpesøknad